ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ОБАВЉАЊЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ У РУГИПП-у ЗА СТУДЕНТЕ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БАЊОЈ ЛУЦИ

04.06.2024
image

На основу Споразума о сарадњи између Правног факултета Универзитета у Бањој Луци и Републичке управе за геодетске и имовинско – правне послове (РУГИПП) расписује се Конкурс  за обављање стручне праксе у РУГИПП-у.

Право учешћа на конкурсу имају студенти треће и четврте године основних студија, те апсолвенти Правног факултета Универзитета у Бањој Луци.

Пракса ће бити реализована у периоду од 22. јула до 27. септембра 2024. године у Подручној јединици Бања Лука, односно у подручној јединици града или општине према пребивалишту студента, трајаће 15 радних дана у континуитету према избору студента, а у оквиру овог периода.

За вријеме трајања праксе омогућено је упознавање студената са свим пословима из дјелокруга надлежности РУГИПП-а  према Програму обављања студентске праксе у РУГИПП-у.

По завршетку програма студентима ће бити уручени сертификати.

Пријаве се подносе на мејл адресу: bosiljka.cubrilovic-stamenic@pf.unibl.org

Уз пријаву је потребно приложити и краћу биографију која садржи, између осталог,  име и презиме, просјек оцјена, контакт телефон и мејл адреса, изјаву о мјесту обављања студентске праксе: Бања Лука или мјесто пребивалишта студента.

Рок за подношење пријава је 14. јун 2024. године.