ОДРЖАН САСТАНАК ДИРЕКТОРА РЕПУБЛИЧКЕ И ФЕДЕРАЛНЕ ГЕОДЕТСКЕ УПРАВЕ

31.01.2023
image

Директор Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) мр Драган Станковић и директор Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове (ФГУ) Жељко Обрадовић одржали су данас састанак у сједишту Управе у Бањалуци.

На састанку је разговарано о размјени земљишно-књижних и катастарских евиденција које воде управе и о могућности да се на ентитетском нивоу формирају комисије за размјену тих евиденција.

Поред тога разговарано је о међународним пројектима из геодетске области и имовинско-правних послова које реализују ентитетске управе за геодетске и имовинско-правне послове, као и о пружању услуга из своје надлежности у складу са законом.

Састанку су присуствовали в.д. помоћника директора РУГИПП-а за оснивање и одржавање катастра непокретности Александар Деурић, в.д. помоћника директора РУГИПП-а за међународне пројекте, фондове и донације Јасенко Нединић, Денис Тубачић, помоћник директора ФГУ за управљање пројектима из програма јавних инвестиција и Сеад Хоџић, помоћник директора ФГУ за премјер, картографију и комасацију земљишта.