САСТАНАК ДИРЕКТОРА РУГИПП-а СА НАЧЕЛНИКОМ ОПШТИНЕ НОВИ ГРАД

21.07.2022
image

У сједишту Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) данас је одржан састанак директора РУГИПП-а мр Дагана Станковића и начелника Општине Нови Град Мирослава Дрљаче.

На сасатанку је разговарно о унапређењу сарадње између РУГИПП-а и општине Нови Град, те реализацији започетих пројеката, међу којима је оснивање катастра непокретности као јединствене, тачне и ажурне евиденције о непокретностима, те рјешавање имовинско-правних односа  за реализацију пројеката од значаја за развој општине.

Станковић је током састанка истакао да ће РУГИПП и у наредном периоду, током сезоне годишњих одмора, организовати рад запоселних на подручју општине Нови Град у циљу што бржег и ефикаснијег рјешавања имовинско-правних односа у поступку непотпуне експропријације за потребе изградње далековода на територији општине Нови Град, као и обављања редовних послова из надлежности РУГИПП-а.

Начелник Oпштине Нови Град Мирослав Дрљача изразио је задовољство досадашњом сарадњом са менаџментом РУГИПП-а, као и са руководством и запосленима у Подручној јединци РУГИПП-а Нови Град.

На састанку је присуствовао и вршилац дужности помоћника директора за послове надзора у РУГИПП-у Дејан Ђукановић.