ВАНРЕДНЕ МЈЕРЕ У РАДУ ЗБОГ ПРЕВЕНЦИЈЕ ШИРЕЊА ВИРУСА КОРОНА

 

 Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) увела је у понедјељак, 16. марта 2020. године ванредне мјере у раду због превенције ширења вируса корона и рад са странкама сведен је на минимум у подручним јединицама (ПЈ), подручним канцеларијама (ПК) и управи.

 

Уводи се прерасподјела рада запослених у РУГИПП-у, а шефови подручних јединица и подручних канцеларија су у обавези да до краја радног дана сачине план организације рада запослених који су неопходни за одржавање минималног функционисања радних процеса.

 

У ПЈ и ПК у наредних 21 дан неће се одржавати расправе пред имовинско-правном службом, као ни остали послови у којима је потребно учешће странака. Поред наведеног, забрањен је улазак више од једне странке истовремено у пријемну канцеларију, односно странке се упућују да чекају ван објекта ПЈ и ПК.

 

Наредба о организовању рада подручних јединица и подручних канцеларија Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове односи се на период од 16.03.2020. године до 06.04.2020. године. Иста је достављена свим организационим јединицама РУГИПП-а и ступа на снагу даном доношења.

 

За одређене нејасноће у вези са наредбом запослени могу да се обрате на е-маил РУГИПП-а Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на контакт телефон 051/338-054.

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h