ПОДРШКА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈИ СПОРАЗУМА О УСПОСТАВИ СИСТЕМА АДРЕСНОГ РЕГИСТРА

 

 У циљу подршке радовима на успостави Адресног регистра, представници Републичке управе за геодетске и имовинско правне послове (РУГИПП) и ЦИЛАП пројекта боравили су у сриједу, 25.12.2019. године у радној посјети  Општини Петровац - Дринић.

 

 

Састанку је присуствовао начелник Општине Петровац - Дринић Милан Грбић и сарадници директно задужени за успоставу Адресног регистра.

 

Циљ посјете је био пружање подршке Општини за бржу успоставу Адресног регистра, сагледавање досадашњих активности и статуса Адресног регистра, размјена искустава и обука за рад у апликацији за успоставу, вођење и одржавање Адресног регистра и регистра просторних јединица.

 

Разговори су били изузетно конструктивни и постигнут је договор да Општина Петровац - Дринић  одмах интезивира радове на успостави Адресног регистра и у најкраћем могућем року успостави Адресни регистар на својој територији.

 

Општини ће у бити пружена комплетна стручна подршка од стране РУГИПП-а и ЦИЛАП пројекта, а овом приликом је дониран модеран рачунар за рад на успостави Адресног регистра.

 

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h