СТУДЕНТИМА ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У БАЊАЛУЦИ УРУЧЕНИ ЦЕРТИФИКАТИ

 

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) организовала је у претходна три мјесеца стручну праксу за све заинтересоване студенте свих циклуса студија Правног факултета Универзитета у Бањалуци и Правног  факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

 

 

Стручну праксу обавило је укупно 84 студента Правног факултета Универзитета у Бањалуци, који су се упознали са процесом рада у области канцеларијског пословања, земљишно-књижне и катастарске евиденције, катастра непокретности и рјешавања имовинско-правних односа.

 

Студентима су у сриједу, 25. септембра 2019. године директор РУГИПП-а Босиљка Предраговић и декан Правног факултета проф. др Жељко Мирјанић уручили цертификате о успјешно окончаној стручној пракси.

 

Пракса за студенте организована је у готово свим подручним јединицама и подручним канцеларијама РУГИПП-а на територији Републике Српске у складу са Програмом о обављању стручне праксе у РУГИПП-у.

 

Подсјећамо да РУГИПП и Правни факултет Универзитета у Бањалуци имају потписан споразум о сарадњи којим је између осталог предвиђено и обављање стручне праксе за студенте. 

 

Према истом споразуму студенти су и током 2018. године обавили стручну праксу у РУГИПП-у.

 

Стручна пракса у РУГИПП-у омогућена је и студентима геодезије Архитектонско-грађевинско-геодетског факултета Универзитета у Бањалуци са којима РУГИПП такође има потписане споразуме о сарадњи.

 

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h