ПРЕДСТАВНИЦИ РУГИПП-а НА СИМПОЗИЈУМУ О МАСОВНОЈ ПРОЦЈЕНИ ВРИЈЕДНОСТИ НЕПОКРЕТНОСТИ

 

Координатор Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) за ЦИЛАП пројекат Стојан Јунгић и замјеник координатора радне групе Регистра цијена непокретности Републике Српске Ђорђе Ћујић учествовали су на 14. Симпозијуму о масовној процјени вриједности непокретности под називом „Иновације и изазови у пореској политици и процјени вриједности непокретности “ одржаном 11. и 12. јуна 2019. године на Бледу у Словенији.

 


Симпозијум је организовао Међународни институт за порез на непокретности (ИПТИ) у сарадњи са Министарством финансија Словеније, а осим представника РУГИПП-а на симпозију су учествовали представници надлежних институција, академске заједнице, приватног сектора и други стручњаци из цијелога свијета који се баве масовном процјеном вриједности и опорезивањем непокретности.


Током синпозијума одржано је неколико предавања о темама као што су : „Правна питања масовне вриједности и опорезивања непокретности: европска перспектива“,„Масовна вриједност и опорезивање непокретности: међународно искуство“, „Иновације и дијељење искуства“ , „Међународна искуства приликом процјене вриједности  и опорезивање у земљама средње и источне Европе“, „Квалитет података и тржишни подаци“, „Међународне перспективе и искуства“, „Изазови и недоумице учесника“,  те  „Процјена и обука“.


Учешће представника РУГИПП-а на симпозијуму о масовној процјени вриједности непокретности организовано је уз подршку шведског донаторског пројекта за унапређење земљишне администрације у БиХ – ЦИЛАП.

 

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h