Свечаност поводом завршетка пројекта ''Израда катастра непокретности и упис права у Србији''

 

Дана 23.05.2012. године у Сава Центру у Београду Републички геодетски завод Србије организовао је свечаност поводом завршетка пројекта ''Израда катастра непокретности и упис права у Србији'', који је финансиран из кредита Свјетске банке и средстава Републике Србије.

 

Присутне на овој свечаности поздравио је Ненад Тесла, директор Републичког геодетског завода Србије, који је у свом обраћању присутнима истакао значај овог пројекта за Републику Србију, њене грађане, институције и привреду, те нагласио да уписана имовина више вриједи.

 

 

 

Гавин Адлингтон, руководилац овог пројекта за земље Европе и региона централне Азије, обратио се присутнима и захвалио се представницима Републичког геодетског завода Србије на доброј сарадњи и успјешно реализованом пројекту.

 

На овој свечаности поводом завршетка пројекта ''Израда катастра непокретности и уписа права у Србији'' и ''175 година јубилеја геодетске дјелатности у Србији'' додјељена је плакета др Тихомиру Глигорићу, директору Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске у знак захвалности за допринос развоју геодетске струке и геодетске дјелатности у Србији.

Овој свечаности присуствовало је око 200 учесника међу којима су били представници Свјетске банке, Краљевине Шведске, Министарстава, јавних предузећа и други корисници услуга Републичког геодетског завода Србије.

 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h