СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЗАПРЕДСТАВНИКЕ МЕДИЈА

 

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) организовала је 29. јануара 2020. године свечани пријем за представнике медијских кућа из цијеле БиХ.

Свечаност је уприличена поводом протеклих празника и у знак захвалности за досадашњу сарадњу са медијима у објективном и правовременом информисању јавности.

 

 

У име руководства и запослених у РУГИПП-у присутне на пријему поздравила је директор РУГИПП-а Босиљка Предраговић.

Предраговићева се у свом обраћању осврнула на активности РУГИПП-а у 2019. години и најавила активности које РУГИПП планира спровести у 2020. години.

 

„Прошле године РУГИПП је имао добру и коректну сарадњу са медијима и захвални смо вам на томе а прије свега на објективном извјештавању. Трудићемо се да сарадња између РУГИПП-а и медија и даље буде на истом нивоу, како би упознали грађане и јавност о свим активностима које РУГИПП планира спровести“, рекла је Босљика Предраговић.

 

Истакла је да РУГИПП у 2020. години чека доста значајних и захтјевних задатака обзиром да ће се радити по скраћеним роковима у инфраструктрним пројектима као што је изградња ауто-пута. У циљу спровођења економске политике Владе Републике Српске РУГИПП има јако добру и свакодневну сарадњу са предсједником Владе Републике Српске како би извршили координацију послова које спроводи РУГИПП и да би могли пратити министарства и њихове пројекте.  

 

Она се захвалила представницима медија на интересовању за рад РУГИПП-а и додала да је и у протеклој години РУГИПП имао огромну подршку и предсједника и Владе Републике Српске.

Свечаном пријему у просторијама РУГИПП-а у Бањалуци присуствовали су представници свих медијских кућа који и током године извјештавају о раду РУГИПП-а.

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h