ОДРЖАН ГОДИШЊИ САСТАНАК РУКОВОДСТВА И ШЕФОВА ПОДРУЧНИХ ЈЕДИНИЦА РУГИПП-а

 

Руководство Републичке управе за геодетске и имовинско правне послове /РУГИПП/ одржало је 04.04.2017. године у Бањалуци годишњи састанак са шефовима свих 47 подручних јединица ове Управе.

На састанку је било ријечи о раду РУГИПП-а, а у складу са годишњим програмом рада и другим стратешким документима, утврђене су и смјернице за даљи рад како Управе у сједишту тако и свих подручних јединица и подручних канцеларијa РУГИПП-а које се налазе у свим јединицама локалне самоуправе Републике Српске.

„Посао који РУГИПП обавља је од огромног значаја за цијелу Српску и све њене грађане, а годишњи састанак је прилика да разговарамо о томе како да у свом раду будемо што ефикаснији“, рекао је директор РУГИПП-а Милош Комљеновић.

Директор је нагласио да је задовољан резултатима рада Управе, али да ти резултати увијек могу, и морају, бити бољи.

„У наредном периоду посебно желимо да промовишемо наш рад и покажемо да је Управа отворена за јавност и увијек на услузи грађанима“, истакао је Комљеновић додајући да је један од приоритета у наредном периду и што боља сарадња са другим републичким органима управе и управним организацијама, те локалним заједницама.

 

Галерија слика

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h