У ТРЕБИЊУ ЗАЈЕДНИЧКИ САСТАНАК УО ШВЕДСКОГ И НОРВЕШКОГ ДОНАТОРСКОГ ПРОЈЕКТА

  

Заједнички састанак управних одбора два донаторска пројекта Шведске и Норвешке за унапрјеђење земљишне администрације у БиХ одржава се 1. и 2. фебруара у Требињу.
На састанку, којем присуствује и амбасадор Шведске у Бих Андерс Хагелберг и савјетник за развојну сарадњу у амбасади Шведске у БиХ Марие Бергстром се разговара о досадашњој реализацији пројеката, актуелном стању у области земљишне администрације, али и плановима за даљи рад.


У оквиру два донаторска пројекта тренутно се у општинама и градовима у БиХ ради на успостављању адресних регистара, те регистра цијена и дигиталног архива у оквиру геодетских управа захваљујући којима ће између осталог, евидентирање података о некретнинама и промет некретнинама бити ефикаснији.


Заједничком састанку чланова управних одбора донаторских пројеката Шведске и Норвешке за унарјеђење земљишне администрације у БиХ осим чланова управних одбора присуствују и директори управе за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске и Федерације БиХ Милош Комљеновић и Жељко Обрадовић.


За учеснике састанка чији је домаћин Федерална управа за геодетске и имовинско-правне послове предвиђен је и свечани пријем код градоначелника Требиња Луке Петровића.

 

Галерија слика

 

 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h