ПРЕДСТАВЉАЊЕ РЕЗУЛТАТА ПРОЈЕКТА РЕГИСТРАЦИЈЕ НЕПОКРЕТНОСТИ

Представници Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове примили су данас у сједишту Управе представнике Свјетске банке која је тиме започела надзорну мисију за пројекат „Регистрација непокретности“ која ће трајати од 23. до 30. јануара ове године.

Током наредних дана, а у оквиру мисије, биће одржано неколико састанака са руководиоцима организациионих једниица Управе на којима ће бити представљени досадашњи резултати постигнути на успостављању јединствене евиденције о непокретностима.

На уводном састанку, делегацији Свјетске банке обратио се директор Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Милош Комљеновић истакавши да је реализација пројекта започела 2013. године, те да је готово половина пројектних активности успјешно завршена.

Према његовим ријечима пројекат се проводи под начелима економичности и ефикасности, уз додатно стручно усавршавање консултаната ангажованих за рад у комисијама за излагање на јавни увид података о непокретностима и утврђивању права на непокретностима.

Делегацију Свејтске банке која борави у Бањалуци предводи шеф Надзорне мисије за пројекат „Регистрација непокретности“ Камил Бургињо /Camille Bourgiuignon/.

Надзорна мисија за пројекат „Регистрација непокретности“ требало би да заврши састанком у Сарајеву заказаном за 30. јануар ове године.

 

Галерија слика

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h