ОДРЖАНA ЗАВРШНА ЕДУКАЦИЈA О ОСНИВАЊУ И ОДРЖАВАЊУ КАТАСТРА НЕПОКРЕТНОСТИ

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) одржала је у Лакташима завршну едукацију у оснивању и одржавању катастра непокретности, рада првостепених и другостепених стручних сарадника и улози надзора у истим пословима.

 

Едукација је организована за све надзорне тимове РУГИПП-а са територије Републике Српске, помоћнике директора и едукационе тимове који су у претходном периоду одржали едукације за све подручне јединице и канцеларије.

 

Током едукације одржана су предавања у вези са утврђивањем права у оснивању катастра непокретности, као и о изради записника у поступку вршења надзора.

Одржана је и едукација у вези са правилима и процедурама између подручних јединица, комисија за излагање, Сектора за оснивање и одржавање катастра непокретности и Сектора за послове надзора у поступку оснивања катастра непокретности.


Члан едукационог тима била је и директор РУГИПП-а Босиљка Предраговић, а остали чланови едукационог тима су запослени на руководећим радним мјестима у Републичкој управи за геодетске и имовинско-правне послове.


Едукације за све подручне јединице и канцеларије РУГИПП-а одржане су у периоду од 01.06. до 16.07.2020. године у Бањалуци, Модричи, Бијељини, Милићима, Зворнику, Вишеграду, Палама, Добоју, Требињу, Лакташима, Приједору и Мркоњић Граду.

 

 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h