RASPISUJE SE KONKURS ZA OBAVLjANjE STRUČNE PRAKSE U RUGIPP-u ZA STUDENTE PRAVNOG FAKULTETA UNIVERZITETA U BANJOJ LUCI

 

Na osnovu Sporazuma o saradnji između Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci i Republičke uprave za geodetske i imovinsko – pravne poslove (RUGIPP) raspisuje se Konkurs  za obavljanje stručne prakse u RUGIPP-u.

 

Pravo učešća na konkursu imaju studenti treće i četvrte godine osnovnih studija, te apsolventi Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.

 

Praksa će biti realizovana u periodu od 27. jula do 28. avgusta 2020. godine u Područnoj jedinici Banja Luka, odnosno u područnoj jedinici grada ili opštine prema prebivalištu studenta, trajaće 15 radnih dana u kontinuitetu prema izboru studenta, a u okviru ovog perioda.

 

Za vrijeme trajanja prakse omogućeno je upoznavanje studenata sa svim poslovima iz djelokruga nadležnosti RUGIPP-a  prema Programu obavljanja studentske prakse u RUGIPP-u.

 

Po završetku programa studentima će biti uručeni sertifikati.

 

Prijave se podnose na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

 

Uz prijavu je potrebno priložiti i kraću biografiju koja sadrži, između ostalog,  ime i prezime, prosjek ocjena, kontakt telefon i mejl adresa, izjavu o mjestu obavljanja studentske prakse: Banja Luka ili mjesto prebivališta studenta.

 

Rok za podnošenje prijava je 24. jun 2020. godine.

 

 

 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h