ПОПИС НЕПОКРЕТНОСТИ НАПРЕДУЈЕ ДЕФИНИСАНОМ ДИНАМИКОМ

 

Представници  Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП), Градске управе Града Бања Лука и ЦИЛАП пројекта састали су се 17.09.2020 године, како би сагледали досадашње резултате и искуства током извођења пилот пројекта Масовне процјене вриједности непокретности, чији је основни циљ идентификација непокретности.

 

Учесници састанка детаљно су  информисани о статусу извођења активности током имлементације пилот пројекта, чија је реализација започета 07.09.2020 ,  и закључили да теренско прикупљање података напредује у складу са дефинисаном динамиком. 

На састанку су сагледани  и проблеми који су се јавили током прикупљања и обраде теренских података и договорен је начини њиховог превазилажења,као и да се овакви састанци убудуће организују једном седмично.

Тимови на терену пописују непокретности  помоћу апликације за прикупљање података.

 

За пилот пројекат изабарана је Бања Лука, односно дијелови двије катастарске општине 6 и 7, насеља Росуље, Нова Варош, Анте Јакића, Центар, Алеја Центар и Борик, односно 110 улица и око 20.000 непокретности, а биће обухваћена и катастарска општина Јакуповци у Лакташима.

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h