РАДНИЧКИ САСТАНАК И ДРУЖЕЊЕ У ВИШЕГРАДУ

Синдикална организација Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) оранизовала је 23. новембра 2018. године у Вишеграду дружење радника подручних јединица и канцеларија Вишеград, Рудо, Рогатица, Чајниче, Фоча, Соколац, Пале и Ново Горажде са директором РУГИПП-а Босиљком Предраговић, те предсједником Синдиката управе Божом Марићем.

 

На скупу је било ријечи о актуелним пословима на оснивању катастра непокретности, рјешавању имовинско правних односа у поступку експропријације, те пословима на реализацији донаторских пројеката које спроводи РУГИПП.

 

Посебно је указано на проблем недостатка кадра и старосну структуру запослених радника,  али и потребу да се организују стручна усавршавања за поједине процесе рада како би се обезбиједила уједначеност рада у свим подручним јединицама и канцеларијама, а са циљем постизања бољих резултата у раду.

 

Након разговора о свакодневним питањима из надлежности РУГИПП-а, организован је заједнички ручак, посјета Манастиру Добрунска ријека те шетња Андрић градом.

 

Током боравка у Вишеграду, директор РУГИПП-а Босиљка Предраговић састала се и са начелником општине Вишеград Младеном Ђуревићем. На састанку је разговарано о значају успостављања катастра непокретности за катастарске општине на подручју Вишеграда.

 

Галерија слика 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h