ПРЕДСТАВЉЕНЕ ТЕХНИЧКЕ СПЕЦИФИКАЦИЈЕ НОВОГ НИВЕЛМАНА У БиХ

 

Професори Универзитета примјењених наука у Дресдену Асим Билајбеговић и Београдског универзитета Олег Одаловић представили су 8. фебруара 2017. године, у сједишту Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске, у Бањалуци детаљне техничке спецификације новог трећег нивелмана високе тачности у БиХ.

 

 

Спецификације које су рађене у сарадњи са стручњацима Републичке управе за геодетске и имовиско-правне послове Републике Српске и Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове, те шведског донаторског пројекта за унапређење земљишне администрације и процедура у БиХ „ЦИЛАП“ садрже детаљан опис свих потребних активности за реализацију новог трећег нивелмана високе тачности у БиХ.

Присутни на презентацији, руководиоци и стручњаци геодетских управа Републике Српске и Федерације БиХ на челу са директорима Милошем Комљеновићем и Жељком Обрадовићем, су изразили задовољство израђеним спецификацијама.

Детаљне техничке спецификације новог трећег нивелмана високе тачности у БиХ урађене су у оквиру шведског донаторског пројекта за унапређење земљишне администрације и процедура у БиХ „ЦИЛАП”, а обије управе за геодетске и имовинско-правне послове су већ аплицирале код норвешке Владе за донаторска средства за реализацију новог трећег нивелмана високе тачности у БиХ.

 

 Галерија слика

 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h