Arhiva vijesti

Filter
 • RUGIPP-u POZITIVNO MIŠLjENjE GLAVNE SLUŽBE ZA REVIZIJU NA FINANSIJSKE IZVJEŠTAJE

  Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIPP) dobila je od Glavne službe za reviziju javnog sektora pozitivno mišljenje na finansijske izvještaje za period 1.1-31.12.2019. godine. RUGIPP treću godinu za redom dobija pozitivno mišljenje Glavne službe za reviziju javnog sektora,  što je pokazatelj predanog rada rukovodstva i svih zaposlenih.

 • REDOVNO RADNO VRIJEME I POČETAK JAVNIH RASPRAVA

  Sve organizacione jedinice Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIPP) od danas, 11. maja, vraćaju se na svoje redovno radno vrijeme i održavanje javnih rasprava sa učešćem stranaka

 • ODRŽANA ONLINE NADZORNA MISIJA SVJETSKE BANKE

  Redovna Nadzorna misija Svjetske banke o praćenju realizacije Projekta registracije nekretnina održana je onlajn u predviđenom tereminu u periodu od 22. do 27. aprila 2020. godine.

 • IZMIJENJENO RADNO VRIJEME

  Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIPP) je u ponedjeljak, 27. aprila 2020. godine na sjednici Stručnog kolegijuma razmatrala informacije Stručnog štaba za vanredne situacije, kao i područnih jedinica i područnih kancelarija RUGIPP-a i donijela odluku o produženju radnog vremena, odnosno vraćanju na redovno radno vrijeme prije pandemije izazvane virusom korona (COVID-19)

 • KORISNICI ZADOVOLJNI RADOM RUGIPP-a

  Izabrani konsultant sproveo je istraživanje  stepena zadovoljstva građana,  te predstavnika opština i profesionalnog privatnog sektora u pogledu usluga koje pruža  Republička uprava za geodetske i imovinsko – pravne poslove 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h