Архива вијести

Филтер
 • ЗАХТЈЕВ ЗА ИЗРАЖАВАЊЕ ИНТЕРЕСА (КОНСУЛТАНТСКЕ УСЛУГЕ ) - БРАТУНАЦ

   Консултантске услуге (“Услуге”) укључују рад у Комисијама за излагање на јавни увид података о непокретностима и утврђивање права на непокретностима (у даљем тексту: ”Комисије”), с циљем успостављања јединственог катастра непокретности у Републици Српској.

 • ЗАХТЈЕВ ЗА ИЗРАЖАВАЊЕ ИНТЕРЕСА (КОНСУЛТАНТСКЕ УСЛУГЕ)

  Консултантске услуге (“Услуге”) укључују рад у Комисијама за излагање на јавни увид података о непокретностима и утврђивање права на непокретностима (у даљем тексту: ”Комисије”), с циљем успостављања јединственог катастра непокретности у Републици Српској.

 • Оглас за изражавање ингереса - Шипово

  Консултантске услуге ("Услуге") укључују рад у Комисијама за излагање на јавни увид података о непокретностима и угврђивање права на непокретностима (у даљем гексту:"Комисије"), с циљем успостављања катастра непокретности, као јединствене евиденције о непокретностима у Републици Српској.

 • САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - ЈУБИЛАРНА КОНФЕРЕНЦИЈА О КАТАСТРУ И ИНФРАСТРУКТУРИ ПРОСТОРНИХ ПОДАТАКА

  Десета по реду регионална конференција о катастру и инфраструктури просторних података на тему „Улога националних агенција за картографију и катастар, приватног геодетског сектора и универзитета у процесу управљања геопросторним информацијама“, одржава се 8. и 9. јуна 2017. године, а на конференцији учествују представници Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП).

 • САОПШТEЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - НОВИ КАТАСТАР НЕПОКРЕТНОСТИ У 154 КАТАСТАРСКЕ ОПШТИНЕ

  У оквиру реализације пројекта „Регистрација непокретности“ у Републици Српској до сада је основан нови катастар непокретности у 154, а у току је оснивање у још 38 катастарских општина.

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h